Helvoirthuis

Logo Helvoirthuis

Line-dance, Vereniging 55+

Onder leiding van een danslerares wordt deze van oorsprong Amerikaanse dans geoefend. Er wordt in rijen gedanst, waarbij danspassen op het ritme van de muziek uitgevoerd worden. Elke week op maandag van 11:00 tot 12:00.

Gymnastiek, Vereniging 55+ 

Iedere week weer onder leiding van enthousiaste vakvrouw Lia Hulsen worden alle spieren geoefend met eenvoudige hulpmiddelen. Soms een lint, een bal of een knots. Zwaaiend, draaiend en meestal zittend. Elke woensdag van 10:45 tot 11:30.

Computerinloop, Vereniging 55+

In het eerste uur wordt een actueel onderwerp besproken. Daarna is er tijd voor alle mogelijke vragen (en vrijwel altijd nog antwoorden ook). Het is woensdag elke 3 weken van 9:30 tot 11:30.

Breien, Vereniging 55+ 

Iedere donderdagochtend worden door een groep breiende dames kledingstukken voor het goede doel gemaakt. In Helvoirt en omgeving is een hoeveelheid garen en breinaalden ter beschikking gesteld die ze hiervoor gebruiken. Je kunt ook met je eigen wol kledingstukken voor jezelf of jouw (klein)kinderen breien. Dat kan van 9:30 tot 12:00.

Biljartcompetitie

Bij de biljartclub van Vereniging55+ staat gezelligheid voorop, maar er is ook ruimte voor (onderlinge) competitie. Hieronder vind je het wekelijkse biljartprogramma: Kom langs en geniet van een potje biljart in een vriendelijke en plezierige omgeving!

Bewegen moet 

Iedere week op woensdag bij Bewegen moet, Vereniging 55+ weer onder leiding van enthousiaste vakvrouw Lia Hulsen worden alle spieren geoefend met eenvoudige hulpmiddelen. Soms een lint, een bal of een knots. Zwaaiend, draaiend en staand of zittend. Van 9:00 tot 9:45 en 9:45 tot 10:30.

Bridgen, Vereniging 55+

Op vrijdagmiddag wordt bridge gespeeld voor ontspanning en plezier. Eén spelletje duurt ongeveer 8 minuten. Na een paar spelletjes ga je naar een andere tafel met nieuwe tegenstanders. Je komt dus veel mensen tegen. Dat maakt bridge een heel gezellig spel. Je kan bridgen van 13:30 tot 16:00. http://www.bchelvoirt.nl/