Helvoirthuis

Logo Helvoirthuis

Wat biedt het HelvoirThuis?

SPORT

De meeste activiteiten die in het HelvoirThuis plaatsvinden zijn gericht op sport. Hiervoor zijn de sportzaal, de Van Goghzaal en The Move beschikbaar.

De Dr. Landmanschool is de grootste gebruiker van de sportzaal en The Move en maakt op vaste tijden hiervan gebruik. Buiten deze tijden zijn de sportzalen het hele jaar door beschikbaar voor sportactiviteiten en evenementen. Elke avond is er in de sportzaal wel een Helvoirtse vereniging actief. Denk hierbij o.a. aan volleybal, badminton, judo en streetdance. De weekenden zijn beschikbaar voor toernooien of competities van clubs. Voor afspraken rondom het huren van de sportzaal kunt u terecht bij Jan van den Boer, 0411-202010 of jan@helvoirthuis.nl

Binnen het bestuur van Stichting TinH is er een commisie Sport. Aanspreekpunt van deze commissie is Rob Mesman. Hij is bereikbaar via 0411-643018.

Cultuur en recreatie

Het HelvoirThuis is dé ontmoetingsplek van ons dorp waar onderwijs, zorg, opvang, sport en cultureel aanbod samenkomen. Er moet voor ieder wat wils zijn. Hiervoor is een groep enthousiaste mensen geformeerd (het creatieve team) die een gevarieerd programma op gaat stellen. Wat je met elkaar bedenkt kan onderdeel uitmaken van het programma. In het HelvoirThuis staan we altijd open voor tips en nieuwe ideeën.

Ter uitbreiding van het bestuur van Stichting TinH zijn wij op zoek naar iemand die de commissie Cultuur en Recreatie wil aansturen. Hij/zij maakt deel uit van het bestuur en zal daarnaast, als commissielid van Cultuur en Recreatie, evenementen organiseren en coördineren. Wilt u op een leuke en creatieve manier bezig zijn met de ontwikkeling van het HelvoirThuis? Helpt u mee om van het HelvoirThuis een bruisende ontmoetingsplaats te maken en prachtige nieuwe mogelijkheden te benutten? Neem dan contact op via thuis@helvoirthuis.nl

Op zoek naar een geschikte ruimte?

Ook op zoek naar een geschikte ruimte voor uw activiteit, evenement of sportclub? Neem dan contact met ons op!