Helvoirthuis

Logo Helvoirthuis

Contact

NEEM CONTACT OP

Parkeren bij de achteringang (te bereiken via de Bloeymanstraat) en in de omgeving van het HelvoirThuis. Klik hier voor meer info.

Zakelijk leider:
Jan van den Boer
jan@helvoirthuis.nl
06-25130422

Openingstijden:
maandag t/m donderdag van 9.00 tot 24.00 uur (bar sluit om 23.30 uur)

vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur

STUUR ONS EEN BERICHT

Naam(Vereist)

TEVREDENHEID

Het is ons doel om u de best mogelijke service te bieden. Wij hopen dat u zich hier thuis voelt en het verblijf in het HelvoirThuis als plezierig ervaart. Toch kan het een keer voorkomen dat er zaken spelen waar u minder tevreden over bent. Dit kan u bij ons melden via een opmerkingenformulier. Dit formulier kunt u hier downloaden of opvragen bij de bar in de Huiskamer. Alle constructieve opmerkingen en kritieken zullen we ons ter harte nemen.

Daarnaast horen wij natuurlijk ook altijd graag uw positieve bevindingen!

IDEEËNBUS

Stichting TinH wil graag inspelen op de wensen en behoeften van de gebruikers. We proberen een gevarieerd programma aan te bieden en er zijn al vele activiteiten die door de verenigingen en clubs in het HelvoirThuis plaatsvinden. Maar we willen meer!

Daarom is er de ideeënbus. Wat zou er nog georganiseerd mogen worden in het HelvoirThuis? Wat zou er verbeterd kunnen worden aan ons programma? Heeft u een idee voor een activiteit, een cursus of een evenement? Of wilt u met uw club of vereniging iets organiseren. Laat het ons weten. Wij gaan dan kijken of we dit kunnen realiseren.

Ook andere suggesties die het HelvoirThuis aangaan zijn van harte welkom. Wat het ook is, wij hebben een luisterend oor. Laat het ons weten!