Helvoirthuis

Logo Helvoirthuis

Moves & Grooves is de naam van het dansfestijn wat al 3 keer in het HelvoirThuis plaatsvond. Een avond met live muziek en dj’s, dat is het idee achter Moves & Grooves. De coverband Feisty Fenix (2 keer) en de soulband Ticket to Groove wisten er beide keren een waar feest van te maken. Evenals de dj’s van Vitality Discoshow. Ook zij kregen de voeten van de vloer bij het geweldige publiek.  

Moves & Grooves tijdens de Coronaperiode: op vrijdag 16 oktober 2020 zal één van de artiesten die die avond eigenlijk live op zou treden, Roel Timmers van Tim’s Music, vanuit huis een Live-stream-optreden vanuit huis. Roel speelt vanaf 21:15u nummers van Cash en Springsteen. Houd Facebook in de gaten!

Vrijdag 18 december 2020 hopen we op een live-versie Moves & Grooves Unplugged #anderhalvemetersessies mét publiek vanuit het HelvoirThuis met o.a. de artiesten Jady-Mayne, Jorrin Kemps en Roel Timmers, met muzikale ondersteuning van Huub de Lange en consorten. Deze avonden gaan zeker een vervolg krijgen! Houd deze website, Facebookpagina’s HelvoirThuis en Moves & Grooves en Instagram (@movesandgrooveshh) in de gaten voor de volgende edities van deze bruisende avond.